Videos
Loading the player ...
 • ondernemingsprofiel
 • PCO is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van digitale camera's met hoge snelheid en hoge prestaties. Ons productportfolio biedt digitale camera-oplossingen voor de meest veeleisende wetenschappelijke onderzoeks- en industriële toepassingen met de hoogste dynamiek, beste lichtgevoeligheid, laagste ruisniveaus en snelle beeldsnelheden.
  PCO is de definitie van uitmuntendheid in ontwikkeling, productie, verkoop en ondersteuning.
  PCO-camera's combineren de beste eigenschappen van hoogwaardige camera's en wetenschappelijke meetinstrumenten. Al meer dan 25 jaar hebben onze hoogopgeleide gespecialiseerde teamleden PCO-camera's ontwikkeld en met de hand gemaakt. Uitstekende prestaties en betrouwbaarheid worden gegarandeerd door het gebruik van geavanceerde technologieën in het ontwerp, hoge productienormen en strenge kwaliteitscontroles.
  PCO-dochterondernemingen in Amerika, Europa en Azië bieden een sterk ondersteunend netwerk voor onze klanten wereldwijd. Onze eigen distributiekanalen in de fabriek zorgen ervoor dat PCO-camera's worden ontwikkeld en ondersteund op een manier die voldoet aan de toepassingen van onze klanten, waarbij de input van de klant een directe weg terug heeft naar onze productontwikkeling en ondersteuningsteams.
  PCO is de pionier op het gebied van sCMOS-sensortechnologie.
  Onze nieuwe sCMOS-cameramodellen uit de pco.edge-serie zijn een doorbraak op het gebied van wetenschappelijke beeldvorming. Hun introductie heeft een revolutie teweeggebracht op de markt voor wetenschappelijke en industriële camera's met hun onderscheidende vermogen om tegelijkertijd de laagste ruisniveaus, snelle beeldsnelheden, een breed dynamisch bereik, een hoge kwantumefficiëntie en een groot gezichtsveld te leveren, en dat alles in één beeld.
productenportefeuille
           • Overzicht camera's

                
                • Overzicht pco.panda-serie

                • Ultra compacte sCMOS camera's

                 De pco.panda serie vertegenwoordigt de compacte camera's binnen PCO's wetenschappelijke CMOS (sCMOS) camera product portfolio. De camerabehuizing bevat een geoptimaliseerd passief thermisch management waardoor de hoge prestaties van sCMOS beeldsensoren in de kleinste vormfactor mogelijk zijn.
                 De camera is de ideale en kosteneffectieve keuze voor diverse wetenschappelijke en industriële toepassingen. pco.panda camera's zijn verkrijgbaar met veelzijdige optionele functies, zoals een modus voor weinig licht, een modus voor het scannen van lichtplaten of een dubbele sluitertechnologie, die de prestaties van de camera's voor specifieke toepassingen nog verbeteren.

                • Overzicht pco.edge-serie

                • Actief gekoelde sCMOS camera's

                 De pco.edge serie vertegenwoordigt de high-end camera's binnen PCO's wetenschappelijke CMOS (sCMOS) camera product portfolio. Zij bieden aanzienlijke voordelen in een breed toepassingsgebied dankzij ongekende beeldvormingsmogelijkheden. De pco.edge camera's zijn gebaseerd op temperatuurgestabiliseerde, hoogwaardige sCMOS beeldsensoren die een extreem lage uitleesruis, breed dynamisch bereik, hoge beeldsnelheden en resolutie over een groot gezichtsveld mogelijk maken. pco.edge camera's zijn verkrijgbaar met veelzijdige optionele functies, zoals een modus voor scannen bij weinig licht of een lichtbladmodus, die de prestaties van de camera's voor specifieke toepassingen nog verder verhogen.

                • Overzicht pco.dicam-serie

                • Intensified sCMOS camera's

                 Na meer dan 30 jaar ervaring met beeldversterkte camera's stellen we met trots ons geavanceerde pco.dicam portfolio aan u voor.
                 De pco.dicam UHS- en LT-producten zijn onze nieuwe leden in de reeks van geïntensiveerde camera's die de volledige prestaties benutten die inherent zijn aan wetenschappelijke CMOS-sensortechnologie. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een op sCMOS gebaseerde cameramodule in onze pco.dicam producten - naast een hoge gevoeligheid, dynamiek en resolutie - is de hoge beeldsnelheid bij volledige pixelresolutie.

                         • Wetenschappelijke camera's

                            • Het meest veelzijdige assortiment wetenschappelijke camera's op de markt
                                              • pco.panda 26 DS

                                              • ultracompacte global shutter sCMOS-camera

                                               Met de pco.panda 26 DS sCMOS-camera beschikt u over een ultracompacte sCMOS-camera met hoge resolutie voor PIV-toepassingen (Particle Image Velocimetry).

                                               De uitstekende global shutter mogelijkheden van de pco.panda 26 sCMOS sensor maken het een perfecte kandidaat voor effectieve dubbele beeldvorming - een eerste vereiste voor het uitvoeren van alle soorten van Particle Image Velocimetry metingen in flow analyse. Bij PIV worden lichtverstrooiende deeltjes toegevoegd aan de te testen stroming. Een laserstraal wordt gevormd tot een lichtblad, dat de verstrooiende deeltjes tweemaal verlicht met een korte puls met een tijdsinterval Δt. De ondergrens van dit tijdsinterval wordt bepaald door de intervaltijd van de dubbele sluiter van de camera. Het verstrooide licht wordt opgenomen op twee opeenvolgende beelden van een digitale camera met hoge resolutie.

                                               Hoe korter de intervaltijd van de dubbele sluiter, hoe hoger de stroomsnelheden die kunnen worden geanalyseerd. Er zijn vele details die de pco.panda 26 DS sCMOS-camera bijzonder maken. Zijn kleine 2,5 x 2,5 µm² pixels zijn uitstekend geschikt om de resolutiecapaciteit in optische systemen te benutten. Dankzij de DS true charge domain global shutter van de pco.panda 26 kunt u een opmerkelijk lage uitleesruis en donkerstroom bereiken. Bovendien maakt de pixelarchitectuur het mogelijk beelden met dubbele sluiter te verkrijgen, met een interframetijd van slechts 1 µs.

                                               • dubbele sluiterbeelden met 1 µs interframetijd
                                               • echte ladingdomein global shutter
                                               • resolutie van 5120 x 5120 pixels
                                               • stofbestendige behuizing
                                               • ultracompact ontwerp
                                               • tot 65 % kwantumrendement
                                               • lage jitter
                                               • pixelgrootte 2,5 µm x 2,5 µm
                                              • pco.panda 26

                                              • ultra-compatibele globale sluiter sCMOS-camera

                                               Hoge resolutie, selecteerbare monochrome of kleurensensor: De pco.panda 26 sCMOS camera is geschikt voor een breed scala aan microscopische toepassingen. Deze omvatten high content screening, digitale pathologie en nog veel meer.

                                               Door de kleine 2,5 x 2,5 µm² pixels van de pco.panda 26 kunt u het oplossend vermogen in optische systemen zoals microscopen optimaal benutten - zelfs bij een lage vergroting. Met de True Charge Domain Global Shutter kunt u ook resultaten bereiken met opvallend weinig afleesgeluiden en donkere stroom.

                                               De pco.panda 26 is ontworpen voor eenvoudige integratie. Alle pco.panda camera's hebben ultra-compacte afmetingen. Stroomvoorziening en snelle gegevensoverdracht worden verzorgd door een enkele USB 3.1-kabel.

                                               • beschikbaar in mono en kleur
                                               • true charge domain global shutter
                                               • resolutie van 5120 x 5120 pixels
                                               • stofbestendige behuizing
                                               • ultracompact ontwerp
                                               • tot 65 % kwantumrendement
                                              • pco.panda 4.2 bi UV

                                              • compacte sCMOS-camera met achtergrondverlichting in het ultravioletbereik

                                               Werkt u binnen het ultraviolette golflengtebereik en wilt u direct profiteren van de nieuwste sCMOS-sensortechnologie? pco.panda 4.2 bi UV zal u daarbij helpen.

                                               Het gespecialiseerde invoervenster in de camera bereikt een hoge QE in het ultraviolette golflengtegebied. Het systeem zelf is gebaseerd op onze compacte pco.panda serie met moderne achtergrondverlichtingssensortechnologie. Dit maakt de camera perfect voor veeleisende lichtomstandigheden, zelfs zonder actieve koeling.

                                               De hoge resolutie en 6,5 x 6,5 μm² pixelgrootte garanderen u een grotere diversiteit aan details en een hoge kwaliteit van de beelden. De USB 3.1 interface zorgt voor een directe stroomvoorziening via de USB-kabel. Onze nieuwste ontwikkelingen in de sCMOS-technologie en de compacte afmetingen maken de pco.panda 4.2 bi UV ideaal voor talloze toepassingen in de microscopie en de biowetenschappen.

                                               • 190 nm - 1100 nm spectraal bereik
                                               • back illuminated sensor
                                               • ultra-compact ontwerp
                                               • 2048 x 2048 pixel
                                               • USB 3.1 Gen1
                                              • pco.panda 4.2 bi

                                              • Hoge resolutie achtergrondverlichting sCMOS-camera met achtergrondverlichting

                                               Wanneer elk foton telt, biedt pco.panda 4.2 bi u een doorslaggevend voordeel. Onze nieuwe (bi-)sensor met achtergrondverlichting kan u een kwantumrendement tot 95 % bieden. Hierdoor is de camera perfect geschikt voor veeleisende lichtomstandigheden, zelfs zonder actieve koeling.

                                               De hoge resolutie en de pixelgrootte van 6,5 x 6,5 μm² garanderen u een grotere gedetailleerdheid en een hoge kwaliteit van de beelden. De USB 3.1-interface zorgt voor een directe stroomvoorziening via de USB-kabel. Onze nieuwste ontwikkelingen in sCMOS-technologie en compacte afmetingen maken de pco.panda 4.2 bi ideaal voor talloze toepassingen in de microscopie en life science.

                                               • ultracompact formaat: 65 x 65 x 65 x 65 mm³.
                                               • 16-bits sCMOS-sensortechnologie met achtergrondverlichting
                                               • hoge resolutie 2048 x 2048 pixel 2048 pixel
                                               • pixelgrootte: 6,5 x 6,5 µm²
                                               • kwantumrendement tot 95 %.
                                               • maximale beeldsnelheid 40 fps bij volledige resolutie
                                               • rolluik
                                               • USB 3.1 Gen1 interface
                                               • macht over USB
                                              • pco.panda 4.2

                                              • Compact ontwerp, sterke sCMOS-prestaties, sterke sCMOS-prestaties

                                               De pco.panda 4.2 luidt de start in van een nieuwe generatie sCMOS camera's. Wat betekent dat precies voor u? Universele toepassingsmogelijkheden dankzij een ultracompacte camerabehuizing! Stroom en snelle gegevensoverdracht gebeuren via één enkele USB 3.1-kabel. Externe voedingen zijn overbodig.

                                               U profiteert van de uitstekende beeldkwaliteit van de 16-bits sCMOS-sensor met zijn hoge resolutie en 6,5 x 6,5 μm² pixelgrootte. Hoge kwantumefficiëntie en lage uitleesruis zijn gegarandeerd.

                                               Voordelen van pco.panda 4.2 zijn onder andere een flexibel ontwerp met de nieuwste sCMOS-technologie, waardoor u het in een breed scala aan toepassingen kunt gebruiken.

                                               • monochrome of kleurensensor
                                               • ultra-compacte afmetingen: 65 x 65 x 65 x 65 mm³.
                                               • de nieuwste 16-bits sCMOS-sensortechnologie voor sCMOS-sensoren
                                               • hoge resolutie 2048 x 2048 pixel 2048 pixel
                                               • pixelgrootte: 6,5 x 6,5 µm²
                                               • lage uitleesruis 2.1 e-med. 2.1 e-med.
                                               • dynamisch bereik van 21 500 : 1
                                               • kwantumrendement tot 80 %.
                                               • blootstellingsduur van 10 µs tot 5 s
                                               • maximale beeldsnelheid 40 fps bij volledige resolutie
                                               • rolluik
                                               • USB 3.1 Gen1 interface
                                               • macht over USB
                                                         • Gekoelde sCMOS-camera's

                                                            • pco.edge-familie - de meest veelzijdige sCMOS-cameraportefeuille die er op de markt is

                                                             De pco.edge familie van sCMOS-camera's biedt een uitstekende combinatie van hoge resolutie, hoge kwantumefficiëntie, hoge beeldsnelheden en hoog dynamisch bereik. Alle camera's zijn verkrijgbaar met verschillende koelgradaties en verschillende interfaces.

                                                              • pco.edge 26 CLHS

                                                              • echte global shutter sCMOS-camera

                                                               Streaming met hoge snelheid en hoge resolutie tegelijk - de pco.edge 26 CLHS biedt het beste van twee werelden en nog veel meer.

                                                               Het nieuwste lid van onze zeer succesvolle pco.edge serie combineert de beeldkwaliteit van een 26 MPixel beeldsensor met ongeëvenaarde mogelijkheden voor gegevensoverdracht. Zijn 4 CLHS FOL-kanalen - allemaal uitgelijnd in één compacte stekker - kunnen van 1 tot 4 tegelijk worden geselecteerd en zijn in staat tot overdracht van maximaal 4,9 GByte/s. Deze voordelen gaan niet ten koste van de beeldkwaliteit, aangezien de camera werkt met minimale leesruis en donkere stroom. Al deze kenmerken maken de pco.edge 26 CLHS tot een krachtige oplossing voor talrijke toepassingen in de biowetenschappen en natuurkunde.

                                                               • hoge resolutie: 5120 x 5120 pixel
                                                               • hoge snelheid: 150 fps
                                                               • parasitaire lichtgevoeligheid: 1/10.000
                                                               • temperatuur-gestabiliseerde beeldsensor
                                                               • glasvezel data-interface
                                                              • pco.edge 26

                                                              • 26 Megapixelresolutie, echte wereldluik, echte wereldwijde sluiter

                                                               Maximale informatie per beeld: De pco.edge 26 is ideaal voor microscopie, kwaliteitscontrole, high-throughput screening en andere mesoscopische toepassingen.

                                                               De sCMOS sensor van de pco.edge 26 biedt 5120 x 5120 pixels bij een pixelgrootte van 2,5 x 2,5 µm². Zelfs voor microscopische beelden met een lage vergroting krijgt u een maximale ruimtelijke resolutie.

                                                               Met de True Charge Domain Global Shutter bereikt u uitzonderlijk lage uitleesruis en donkere stroomwaarden. In combinatie met de instelbare lucht/waterkoeling verlengt u uw belichtingstijden tot 60 seconden.

                                                               • Ultra-hoge resolutie: 5120 x 5120 pixels
                                                               • Blootstellingstijden van 5 µs tot 60 s
                                                               • Pixelgrootte (h x v): 2,5 µm x 2,5 µm x 2,5 µm
                                                               • Dynamisch bereik: 66 dB
                                                               • echte lading domein Global Shutter
                                                               • compact ontwerp
                                                               • 7 fps bij 26 MPix
                                                               • koeling: lucht & water, instelbaar tot - 25 °C
                                                               • Kwantumrendement tot 72
                                                               • USB 3.1 Gen1
                                                              • pco.edge 10 bi CLHS

                                                              • het volgende niveau sCMOS

                                                               De pco.edge 10 bi CLHS is PCO's next level sCMOS camera met ongekende beeldprestaties. Dankzij de back-lighted beeldsensor heeft de camera een kwantum efficiëntie tot 85% met een breed spectrum tot in het NIR. De sensor is voorzien van microlenzen en een diepe sleufisolatie over de volledige pixelhoogte voor overspraakonderdrukking, wat resulteert in een uitstekende MTF. Verder biedt de camera een grote beeldcirkel door gebruik te maken van een hoge-resolutie beeldsensor van 10,5 MPixel met een vierkante pixelgrootte van 4,6 um. 

                                                               Een extreem lage donkerstroom en een uitleesruis van 0,8 elektronen wordt bereikt door thermische stabilisatie en actieve koeling van de sensor. Bovendien maakt de sensortechnologie een reductie van de ruispiek en -staart mogelijk, waardoor deze vergelijkbaar is met het ruisgedrag van CCD-sensoren. Samen met een hoge full well capaciteit leidt dit tot een dynamisch bereik van 25.000:1. De camera biedt hoge beeldsnelheden tot 120 fps en transmissie via een optische vezelverbinding.

                                                               Al deze kenmerken maken de pco.edge 10 bi tot de eerste keuze voor toepassingen in de microscopie, biowetenschappen en natuurkunde.

                                                               • achtergrondverlichting met hoge MTF
                                                               • hoge resolutie: 4432 x 2368 pixel
                                                               • lage uitleesruis: 0,8 e-
                                                               • 25.000:1 dynamisch bereik
                                                               • temperatuur-gestabiliseerde beeldsensor
                                                               • glasvezel data-interface
                                                              • pco.edge 5.5

                                                              • Baanbrekende sCMOS-technologie voor uitstekende beeldkwaliteit

                                                               De pco.edge 5.5 is uitgerust met een innovatieve wetenschappelijke CMOS-sensor voor haarscherpe beelden en nauwkeurige metingen. Hij kan optioneel worden uitgebreid met een waterkoelsysteem.

                                                               Het pco.edge 5.5 camerasysteem is ontworpen voor gebruikers die een hoge resolutie, hoge beeldsnelheden, het beste 16 bit dynamisch bereik, selecteerbare sluitervarianten en optioneel een kleurensensor wensen.

                                                               Camera Link HS garandeert een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht. De nieuwste standaard van krachtige data-interfaces maakt het overbruggen van lange afstanden via glasvezelkabel mogelijk.

                                                               • 1,0 e-med-uitleesruis
                                                               • 2560 x 2160 pixel resolutie
                                                               • 30.000 : 1 dynamisch bereik
                                                               • 100 fps maximale beeldsnelheid
                                                               • rolling & global shutter functionaliteit
                                                               • Camera Link HS of USB 3.0
                                                              • pco.edge 4.2 bi

                                                              • op het scherpst van de snede met gekoelde sCMOS met achtergrondverlichting

                                                               Innovaties gaan niet altijd over dat ene grote nieuwe idee. Unieke technologie komt ook voort uit evolutie, een combinatie van bestaande en nieuwe technologie. Wanneer onze beproefde pco.edge-serie met moderne achtergrondverlichte (bi)sensortechnologie bundelt, is het resultaat onze pco.edge 4.2 bi.

                                                               Het instelbare koelsysteem maakt het mogelijk om met lucht of water de sensor af te koelen tot -25°C. Bij deze temperatuur wordt de donkere stroom gereduceerd tot 0,2 e-/pixel/s.

                                                               Afhankelijk van uw toepassing kunt u een invoervenster kiezen dat gespecialiseerd is in het UV- of VIS-assortiment. Hoge resolutie en 6,5 x 6,5 μm² pixelgrootte garanderen beelden van hoge kwaliteit met een kwantumrendement tot 95%. De pco.edge 4.2 bi bevat een krachtige USB 3.1-interface die de prestaties ervan aanvult.

                                                               • 16-bits sCMOS-sensortechnologie met achtergrondverlichting
                                                               • instelbaar tot -25 °C lucht- en waterkoeling
                                                               • hoge resolutie 2048 x 2048 pixel 2048 pixel
                                                               • pixelgrootte: 6,5 x 6,5 µm²
                                                               • kwantumrendement tot 95 %.
                                                               • maximale beeldsnelheid 40 fps bij volledige resolutie
                                                               • dynamisch bereik 26667 : 1
                                                               • laagste donkere stroom (type) 0,2 e-/pixel/s
                                                               • rolluik
                                                               • blootstellingtijden van 10 μs tot 20 s
                                                               • USB 3.1 Gen1 interface
                                                              • pco.edge 4.2

                                                              • Baanbrekende sCMOS-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit

                                                               De pco.edge 4.2 is uitgerust met een innovatieve wetenschappelijke CMOS-sensor voor scherpe beelden en nauwkeurige metingen. Optioneel kan de sensor worden uitgebreid met een waterkoelsysteem.

                                                               Het pco.edge 4.2-camerasysteem is ontworpen voor gebruikers die de hoogste kwantumefficiëntie, het beste 16-bits dynamisch bereik, hoge beeldsnelheden, lange belichtingstijden en extreem lage uitleesruis nodig hebben.

                                                               Camera Link HS garandeert een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht. De nieuwste standaard van krachtige data-interfaces maakt het mogelijk om lange afstanden te overbruggen via een glasvezelkabel.

                                                               • thermische stabilisatie bij 0°C / +5°C / +7°C / +7°C
                                                               • extreem laag uitleesgeluid van 0,8 e-med.
                                                               • hoge resolutie van 2048 x 2048 pixel
                                                               • dynamisch bereik van 37 500 : 1 (USB / Camera Link HS) / 33 000 : 1 (CL)
                                                               • kwantumrendement tot 82%.
                                                               • belichtingstijden van 100 µs tot 20 s
                                                               • maximale framerate 100 fps
                                                               • rolluik of globale reset (USB) modus (globaal reset)
                                                               • lichtsheetmodus
                                                               • Camera Link HS, Camera Link full of USB 3.0 interface
                                                               • kleine vormfactor: 102 x 79 x 70 mm (USB / CL)
                                                               • optioneel: waterkoelingssysteem
                                                              • pco.edge 4.2 LT

                                                              • Baanbrekende sCMOS-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit

                                                               De pco.edge 4.2 LT is uitgerust met een innovatieve wetenschappelijke CMOS-sensor voor scherpe beelden en nauwkeurige metingen.

                                                               Dit camerasysteem is ontworpen voor gebruikers die de hoogste kwantumefficiëntie, het beste 16-bits dynamisch bereik, lange belichtingstijden en extreem lage uitleesruis nodig hebben.

                                                               • koelvermogen van de sensor: vaste +10 °C
                                                               • extreem laag uitleesgeluid van 0,8 e-med.
                                                               • hoge resolutie van 2048 x 2048 pixel
                                                               • dynamisch bereik van 37 500 : 1
                                                               • kwantumrendement tot 82 %.
                                                               • rolluik: 100 µs tot 10 s
                                                               • wereldwijde reset: 30 µs tot 2 s
                                                               • maximale beeldsnelheid 40 fps
                                                               • USB 3.0-interface
                                                               • kleine vormfactor: 102 x 79 x 70 mm
                                                              • pco.edge 4.2 bi UV

                                                              • sterk in het ultraviolette bereik met gekoelde back-illuminated sCMOS

                                                               UV-gevoelige camera's leveren is voor ons al vele jaren vanzelfsprekend. Met de pco.edge 4.2 bi UV tillen we dit naar een nieuw niveau: Het speciale ingangsvenster in de camera helpt u om een hoge QE te bereiken in het ultraviolette golflengtegebied. Het systeem zelf is gebaseerd op onze beproefde en betrouwbare pco.edge serie met moderne back-lighted sensortechnologie.

                                                               Het instelbare koelsysteem maakt het mogelijk de sensor met lucht of water af te koelen tot -25 °C. Bij deze temperatuur wordt de donkerstroom gereduceerd tot 0,2 e-/pixel/s.

                                                               De hoge resolutie en pixelgrootte van 6,5 x 6,5 μm² garanderen u beelden van hoge kwaliteit. De pco.edge 4.2 bi UV is uitgerust met een krachtige USB 3.1 interface die de prestaties vervolledigt.

                                                               • 190 nm - 1100 nm spectraal bereik
                                                               • back-lightated 16 bit sCMOS sensor technologie
                                                               • instelbaar tot -25 °C lucht- en waterkoeling
                                                               • hoge resolutie 2048 x 2048 pixel
                                                               • pixelgrootte: 6,5 x 6,5 µm²
                                                               • kwantumrendement tot 95
                                                               • maximale beeldsnelheid 40 fps @ volledige resolutie
                                                               • dynamisch bereik 26667 : 1
                                                               • laagste dark current (typ.) 0,2 e-/pixel/s
                                                               • rollende sluiter
                                                               • belichtingstijden van 10 μs tot 20 s
                                                               • USB 3.1 Gen1-interface
                                                              • pco.edge 3.1

                                                              • Baanbrekende sCMOS-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit

                                                               De pco.edge 3.1 is uitgerust met een innovatieve wetenschappelijke CMOS-sensor voor scherpe beelden en nauwkeurige metingen.

                                                               Hij is ontworpen voor gebruikers die een hoge resolutie, hoge beeldsnelheden, het beste 16-bits dynamisch bereik, selecteerbare sluitervarianten en optioneel een kleurensensor nodig hebben.

                                                               • sensorkoelprestaties: +5 °C
                                                               • extreem laag uitleesgeluid van 1,1 e-med.
                                                               • hoge resolutie van 2048 x 1536 pixel
                                                               • dynamisch bereik van 27 000 : 1
                                                               • kwantumrendement tot 60%.
                                                               • rolluik: 500 µs tot 2 s
                                                               • wereldwijde sluiter: 20 µs tot 100 ms
                                                               • wereldwijde reset: 30 µs tot 2 s
                                                               • monochrome of kleurensensor
                                                               • maximale beeldsnelheid 50 fps bij volledige resolutie
                                                               • USB 3.0-interface
                                                               • kleine vormfactor: 102 x 79 x 70 mm
                                                                       • UV-gevoelige camera's

                                                                            • pco.edge 4.2 bi UV

                                                                            • sterk in het ultraviolette bereik met gekoelde back-illuminated sCMOS

                                                                             UV-gevoelige camera's leveren is voor ons al vele jaren vanzelfsprekend. Met de pco.edge 4.2 bi UV tillen we dit naar een nieuw niveau: Het speciale ingangsvenster in de camera helpt u om een hoge QE te bereiken in het ultraviolette golflengtegebied. Het systeem zelf is gebaseerd op onze beproefde en betrouwbare pco.edge serie met moderne back-lighted sensortechnologie.

                                                                             Het instelbare koelsysteem maakt het mogelijk de sensor met lucht of water af te koelen tot -25 °C. Bij deze temperatuur wordt de donkerstroom gereduceerd tot 0,2 e-/pixel/s.

                                                                             De hoge resolutie en pixelgrootte van 6,5 x 6,5 μm² garanderen u beelden van hoge kwaliteit. De pco.edge 4.2 bi UV is uitgerust met een krachtige USB 3.1 interface die de prestaties vervolledigt.

                                                                             • 190 nm - 1100 nm spectraal bereik
                                                                             • back-lightated 16 bit sCMOS sensor technologie
                                                                             • instelbaar tot -25 °C lucht- en waterkoeling
                                                                             • hoge resolutie 2048 x 2048 pixel
                                                                             • pixelgrootte: 6,5 x 6,5 µm²
                                                                             • kwantumrendement tot 95
                                                                             • maximale beeldsnelheid 40 fps @ volledige resolutie
                                                                             • dynamisch bereik 26667 : 1
                                                                             • laagste dark current (typ.) 0,2 e-/pixel/s
                                                                             • rollende sluiter
                                                                             • belichtingstijden van 10 μs tot 20 s
                                                                             • USB 3.1 Gen1-interface
                                                                            • pco.panda 4.2 bi UV

                                                                            • compacte sCMOS-camera met achtergrondverlichting in het ultravioletbereik

                                                                             Werkt u binnen het ultraviolette golflengtebereik en wilt u direct profiteren van de nieuwste sCMOS-sensortechnologie? pco.panda 4.2 bi UV zal u daarbij helpen.

                                                                             Het gespecialiseerde invoervenster in de camera bereikt een hoge QE in het ultraviolette golflengtegebied. Het systeem zelf is gebaseerd op onze compacte pco.panda serie met moderne achtergrondverlichtingssensortechnologie. Dit maakt de camera perfect voor veeleisende lichtomstandigheden, zelfs zonder actieve koeling.

                                                                             De hoge resolutie en 6,5 x 6,5 μm² pixelgrootte garanderen u een grotere diversiteit aan details en een hoge kwaliteit van de beelden. De USB 3.1 interface zorgt voor een directe stroomvoorziening via de USB-kabel. Onze nieuwste ontwikkelingen in de sCMOS-technologie en de compacte afmetingen maken de pco.panda 4.2 bi UV ideaal voor talloze toepassingen in de microscopie en de biowetenschappen.

                                                                             • 190 nm - 1100 nm spectraal bereik
                                                                             • back illuminated sensor
                                                                             • ultra-compact ontwerp
                                                                             • 2048 x 2048 pixel
                                                                             • USB 3.1 Gen1
                                                                            • pixelfly usb

                                                                            • Ultra-compacte 14-bits CCD-camera met 14-bits CCD-camera

                                                                             Dit hoogwaardige digitale 14-bit CCD-camerasysteem met 14 bits CCD-camera's is voorzien van de allernieuwste CCD- en elektronicatechnologie. De pco.pixelfly usb heeft een buitengewoon hoog kwantumrendement, een hoog dynamisch bereik en een zeer laag uitleesgeluid. De beschikbare belichtingstijden variëren van microseconden tot een minuut.

                                                                             • ultracompact ontwerp
                                                                             • afmetingen: 72 x 39 x 47 x 47 mm
                                                                             • type uitlezing ruis. 6 e- rms
                                                                             • 14 bit dynamisch bereik
                                                                             • hoge resolutie 1392 x 1040 pixel
                                                                             • superieur kwantumrendement tot 62%.
                                                                             • blootstellingstijden van 1 µs - 60 s - 60 s
                                                                             • gecompenseerde temperatuur
                                                                             • USB 2.0
                                                                                       • Compacte CCD

                                                                                            • pco.ultraviolet

                                                                                            • maximale UV-gevoeligheid, minimale framegrootte, maximale UV-gevoeligheid, minimale framegrootte

                                                                                             Gebaseerd op speciale CCD-technologie biedt de pco.ultraviolet de hoogste gevoeligheid in het UV-bereik van het spectrum en een dynamisch bereik van 14 Bit. De belichtingstijden kunnen worden aangepast van microseconden tot een minuut met behulp van software. Dit ultracompacte camerasysteem is perfect geschikt voor alle soorten wetenschappelijke en industriële beeldvormingstoepassingen waarbij UV-detectie een essentiële vereiste is. Deze omvatten onder meer de inspectie van halfgeleidermaskers, ontladingsprocessen in de hoogspanningstechniek en verbrandingsanalyse.

                                                                                             • kwantumrendement tot 40 % bij 193 nm en 193 nm
                                                                                             • ultracompact ontwerp
                                                                                             • afmetingen: 80 x 50 x 50 x 50 mm
                                                                                             • type uitleesruis. 8 e- rms
                                                                                             • 14 bit dynamisch bereik
                                                                                             • hoge resolutie 1392 x 1040 pixel
                                                                                             • blootstellingstijden van 1 µs - 60 s - 60 s
                                                                                             • gecompenseerde temperatuur
                                                                                             • USB 2.0
                                                                                            • pixelfly usb

                                                                                            • Ultra-compacte 14-bits CCD-camera met 14-bits CCD-camera

                                                                                             Dit hoogwaardige digitale 14-bit CCD-camerasysteem met 14 bits CCD-camera's is voorzien van de allernieuwste CCD- en elektronicatechnologie. De pco.pixelfly usb heeft een buitengewoon hoog kwantumrendement, een hoog dynamisch bereik en een zeer laag uitleesgeluid. De beschikbare belichtingstijden variëren van microseconden tot een minuut.

                                                                                             • ultracompact ontwerp
                                                                                             • afmetingen: 72 x 39 x 47 x 47 mm
                                                                                             • type uitlezing ruis. 6 e- rms
                                                                                             • 14 bit dynamisch bereik
                                                                                             • hoge resolutie 1392 x 1040 pixel
                                                                                             • superieur kwantumrendement tot 62%.
                                                                                             • blootstellingstijden van 1 µs - 60 s - 60 s
                                                                                             • gecompenseerde temperatuur
                                                                                             • USB 2.0
                                                                                                       • streaming

                                                                                                            • pco.edge 26 CLHS

                                                                                                            • true global shutter sCMOS-camera

                                                                                                             Streaming met hoge snelheid en hoge resolutie tegelijk - de pco.edge 26 CLHS biedt het beste van twee werelden en nog veel meer.

                                                                                                             Het nieuwste lid van onze zeer succesvolle pco.edge serie combineert de beeldkwaliteit van een 26 MPixel beeldsensor met ongeëvenaarde mogelijkheden voor gegevensoverdracht. Zijn 4 CLHS FOL-kanalen - allemaal uitgelijnd in één compacte stekker - kunnen van 1 tot 4 tegelijk worden geselecteerd en zijn in staat tot overdracht van maximaal 4,9 GByte/s. Deze voordelen gaan niet ten koste van de beeldkwaliteit, aangezien de camera werkt met minimale leesruis en donkere stroom. Al deze kenmerken maken de pco.edge 26 CLHS tot een krachtige oplossing voor talrijke toepassingen in de biowetenschappen en de natuurkunde.

                                                                                                             • hoge resolutie: 5120 x 5120 pixel
                                                                                                             • hoge snelheid: 150 fps
                                                                                                             • parasitaire lichtgevoeligheid: 1/10.000
                                                                                                             • temperatuur gestabiliseerde beeldsensor
                                                                                                             • glasvezel data-interface
                                                                                                            • pco.edge 10 bi CLHS

                                                                                                            • het volgende niveau sCMOS

                                                                                                             De pco.edge 10 bi CLHS is PCO's next level sCMOS camera met ongekende beeldprestaties. Dankzij de back-lighted beeldsensor heeft de camera een kwantum efficiëntie tot 85% met een breed spectrum tot in het NIR. De sensor is voorzien van microlenzen en een diepe sleufisolatie over de volledige pixelhoogte voor overspraakonderdrukking, wat resulteert in een uitstekende MTF. Verder biedt de camera een grote beeldcirkel door gebruik te maken van een hoge-resolutie beeldsensor van 10,5 MPixel met een vierkante pixelgrootte van 4,6 um. 

                                                                                                             Een extreem lage donkerstroom en een uitleesruis van 0,8 elektronen wordt bereikt door thermische stabilisatie en actieve koeling van de sensor. Bovendien maakt de sensortechnologie een reductie van de ruispiek en -staart mogelijk, waardoor deze vergelijkbaar is met het ruisgedrag van CCD-sensoren. Samen met een hoge full well capaciteit leidt dit tot een dynamisch bereik van 25.000:1. De camera biedt hoge beeldsnelheden tot 120 fps en transmissie via een optische vezelverbinding.

                                                                                                             Al deze kenmerken maken de pco.edge 10 bi tot de eerste keuze voor toepassingen in de microscopie, biowetenschappen en natuurkunde.

                                                                                                             • achtergrondverlichting met hoge MTF
                                                                                                             • hoge resolutie: 4432 x 2368 pixel
                                                                                                             • lage uitleesruis: 0,8 e-
                                                                                                             • 25.000:1 dynamisch bereik
                                                                                                             • temperatuur-gestabiliseerde beeldsensor
                                                                                                             • glasvezel data-interface
                                                                                                            • pco.edge 4.2 (10G FOL)

                                                                                                            • baanbrekende sCMOS-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit

                                                                                                             De pco.edge 4.2 werkt met streaming via een 10G FOL (Camera Link HS). Hiermee kunt u direct grote gegevensoverdrachten op uw computer verwerken. Deze krachtige data-interface maakt het eenvoudig om veilig afstanden van meer dan 10 km te overbruggen.

                                                                                                             Het is uitgerust met een 16 bits wetenschappelijke CMOS-sensor voor scherpe beelden en nauwkeurige metingen. Bovendien kunt u de camera upgraden met een waterkoelsysteem.

                                                                                                             Als u een hoge kwantumefficiëntie, hoge framerates, lange belichtingstijden en een laag afleesgeluid nodig heeft, dan is de pco.edge 4.2 de juiste oplossing.

                                                                                                            • pco.edge 5.5 (10G FOL)

                                                                                                            • baanbrekende sCMOS-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit

                                                                                                             De pco.edge 5.5 werkt met streaming via een 10G FOL (Camera Link HS). Het stelt u in staat om grote datatransfers direct op uw computer te verwerken. Deze krachtige data-interface maakt het eenvoudig om veilig afstanden van meer dan 10 km te overbruggen.

                                                                                                             Het is uitgerust met een 16 bits wetenschappelijke CMOS-sensor voor scherpe beelden en nauwkeurige metingen. Bovendien kunt u de camera upgraden met een waterkoelsysteem.

                                                                                                             Als u een hoge resolutie, hoge beeldsnelheden, selecteerbare sluitervarianten en optioneel een kleurensensor nodig heeft, dan is de pco.edge 5.5 de oplossing.

                                                                                                                     • Hogesnelheidscamera's

                                                                                                                        • voor uitdagende toepassingen

                                                                                                                         De hogesnelheidscamera's van PCO bieden de beste lichtgevoeligheid en bovendien een echt 10 tot 12-bits dynamisch bereik met een toonaangevende beeld- en kleurkwaliteit voor uw toepassingen. Alle modellen worden geleverd met een verscheidenheid aan triggeropties en camera's kunnen op een zeer eenvoudige manier met elkaar gesynchroniseerd worden. Bovendien is het niet nodig om een zwarte- of sessie-referentie te maken voor de opnames.

                                                                                                                                      • pco.dimax cs

                                                                                                                                           • pco.dimax cs1

                                                                                                                                           • ongeëvenaarde flexibiliteit in hogesnelheidsbeeldvorming

                                                                                                                                            De pco.dimax cs camera serie is speciaal ontworpen voor zware en veeleisende toepassingen, onder andere voor crashtesten van voertuigen of microscopische experimenten. Daarom zijn de camera's compact, licht en robuust, zodat ze in een groot aantal posities (aan boord, buitenboord) kunnen worden gemonteerd.

                                                                                                                                            De pco.dimax cs1 bereikt een beeldsnelheid tot 3086 fps bij een resolutie van 1296 x 1024 pixels. De uitstekende lichtgevoeligheid en uitstekende beeldkwaliteit classificeren de slow motion video's voor nauwkeurige analyse en metingen. Meervoudige lensvatting (incl. elektronische lensbesturing), HD-SDI-video-uitgang en de automatische beeldkalibratie maken de camera's tot een veelzijdig en krachtig hulpmiddel.

                                                                                                                                            • 3086 fps bij een resolutie van 1296 x 1024 x 1024 resolutie
                                                                                                                                            • 85 x 85 x 85 x 102,5 mm compacte afmetingen
                                                                                                                                            • 12 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                            • 9 GB intern camerageheugen
                                                                                                                                            • hoge G robuustheid van de behuizing (150G voor 11 ms)
                                                                                                                                            • veilige trigger- en synchronisatiemodi
                                                                                                                                            • uitstekende lichtgevoeligheid
                                                                                                                                            • snelwissellensadapter voor lenzen
                                                                                                                                            • automatische beeldkalibratie
                                                                                                                                            • HD-SDI-uitgang
                                                                                                                                            • elektronische Canon-objectiefbesturing (optioneel)
                                                                                                                                           • pco.dimax cs3

                                                                                                                                           • ongeëvenaarde flexibiliteit in hogesnelheidsbeeldvorming

                                                                                                                                            De pco.dimax cs camera serie is speciaal ontworpen voor zware en veeleisende toepassingen, zoals crashtesten van voertuigen of microscopische experimenten. Daarom zijn de camera's compact, licht en robuust, zodat ze in een groot aantal posities (aan boord, buitenboord) kunnen worden gemonteerd.

                                                                                                                                            De pco.dimax cs3 bereikt framesnelheden tot 1603 fps bij een resolutie van 1920 x 1440 pixels. De uitstekende lichtgevoeligheid en uitstekende beeldkwaliteit classificeren de slow motion video's voor nauwkeurige analyse en metingen. Meervoudige lensvatting (incl. elektronische lensbesturing), HD-SDI-video-uitgang en de automatische beeldkalibratie maken de camera's tot een veelzijdig en krachtig hulpmiddel.

                                                                                                                                            • 1603 fps bij een resolutie van 1920 x 1440 x 1440 resolutie
                                                                                                                                            • 3086 fps bij een resolutie van 1296 x 1024 x 1024 resolutie
                                                                                                                                            • 85 x 85 x 85 x 102,5 mm compacte afmetingen
                                                                                                                                            • 12 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                            • 9 GB intern camerageheugen
                                                                                                                                            • hoge G robuustheid van de behuizing (150G voor 11 ms)
                                                                                                                                            • veilige trigger- en synchronisatiemodi
                                                                                                                                            • uitstekende lichtgevoeligheid
                                                                                                                                            • snelwissellensadapter voor lenzen
                                                                                                                                            • automatische beeldkalibratie
                                                                                                                                            • HD-SDI-uitgang
                                                                                                                                            • elektronische Canon-objectiefbesturing (optioneel)
                                                                                                                                           • pco.dimax cs4

                                                                                                                                           • ongeëvenaarde flexibiliteit in hogesnelheidsbeeldvorming

                                                                                                                                            De pco.dimax cs camera serie is speciaal ontworpen voor zware en veeleisende toepassingen, zoals crashtesten van voertuigen of microscopische experimenten. Daarom zijn de camera's compact, licht en robuust, zodat ze in een groot aantal posities (aan boord, buitenboord) kunnen worden gemonteerd.

                                                                                                                                            De pco.dimax cs4 bereikt framesnelheden tot 1102 fps bij een resolutie van 2016 x 2016 pixels. De uitstekende lichtgevoeligheid en uitstekende beeldkwaliteit classificeren de slow motion video's voor nauwkeurige analyse en metingen. Meervoudige lensbevestigingen (inclusief elektronische lensbesturing), HD-SDI-video-uitvoer en de automatische beeldkalibratie maken de camera's tot een veelzijdig en krachtig hulpmiddel.

                                                                                                                                            • 1102 fps bij een resolutie van 2016 x 2016 x 2016
                                                                                                                                            • 85 x 85 x 85 x 102,5 mm compacte afmetingen
                                                                                                                                            • 12 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                            • 9 GB intern camerageheugen
                                                                                                                                            • hoge G robuustheid van de behuizing (150G voor 11 ms)
                                                                                                                                            • veilige trigger- en synchronisatiemodi
                                                                                                                                            • uitstekende lichtgevoeligheid
                                                                                                                                            • snelwissellensadapter voor lenzen
                                                                                                                                            • automatische beeldkalibratie
                                                                                                                                            • HD-SDI-uitgang
                                                                                                                                            • elektronische Canon-objectiefbesturing (optioneel)
                                                                                                                                                    • Flim

                                                                                                                                                       • eerste luminescentie vervalmicroscopiecamera voor de eerste luminescentievervaltijd

                                                                                                                                                        De pco.flim camera systeem is de eerste luminescentie vervaltijd microscopie camera met behulp van een twee kraan CMOS beeldsensor.

                                                                                                                                                          • pco.flim

                                                                                                                                                          • Luminescentie levenslange beeldvormingscamera

                                                                                                                                                           De pco.flim is de eerste FLIM-camera van het frequentiedomein die gebruik maakt van een CMOS-sensor met twee tikken. Gesynchroniseerde modulatie van pixels en gestimuleerd licht maakt het mogelijk om de vervaltijden van de luminescentie te analyseren in het bereik van 100 ps - 100 µs.

                                                                                                                                                           Met zijn 1008 x 1008 pixels resolutie leest de pco.flim maximaal 45 dubbele frames/s uit met een maximale resolutie van 1008 x 1008 pixels. Je kunt hem gebruiken voor een modulatiefrequentiebereik van 5 kHz - 40 MHz.
                                                                                                                                                           Met de C-mount als standaard is het systeem eenvoudig aan te sluiten op elke microscoop of lens. Bovendien kunt u de camera via de USB 3.0-interface op allerlei soorten computers aansluiten. Dit bespaart u aanzienlijke inspanningen en kosten voor bediening en onderzoek.

                                                                                                                                                           De pco.flim laser is een homogene lichtbron die ontworpen is voor gebruik met de pco.flim. Hij beschikt over een digitaal modulatiefrequentiebereik van 0 - 250 MHz. U kunt de pco.flim laser bestellen voor breedveld epifluorescentiemicroscoopverlichting, of voor Total-Internal-Reflection-Fluorescence (TIRF) microscopie, lichtfluorescentiemicroscopie (LSFM) en confocale spinnenschijfmicroscopie.

                                                                                                                                                           Kies tussen een breed scala aan verschillende golflengtes en lichtopbrengstvermogens. De laser is bij uitstek geschikt als uw relevante levensduur van de luminescentie in het bereik van een paar nanoseconden ligt. Als je een Nikon microscoop gebruikt, is ook de Nikon dubbele-veiligheidsluik optie beschikbaar.

                                                                                                                                                           • pco.flim laser als lichtbron voor epifluorescentiemetingen 
                                                                                                                                                           • selecteerbare lasergolflengten en lichtrendementen
                                                                                                                                                           • 100 ps - 100 µs levensduur meetbaar
                                                                                                                                                           • 5 kHz - 40 MHz modulatiefrequenties - 40 MHz modulatiefrequenties
                                                                                                                                                           • 500 kHz - 40 MHz externe modulatiesignalen van 500 kHz - 40 MHz externe modulatiesignalen
                                                                                                                                                           • modulatiesignaalvorm sinusvormig / rechthoekig
                                                                                                                                                           • 1008 x 1008 x 1008 pixelresolutie
                                                                                                                                                           • frequentiedomein FLIM
                                                                                                                                                           • USB 3.0-interface
                                                                                                                                                           • 39 % kwantumrendement
                                                                                                                                                           • 1000:1 dynamisch bereik
                                                                                                                                                           • 45 dubbele frames/s (2 tikjes uitlezing)
                                                                                                                                                           • 1 ms tot 2 s selecteerbare belichtingstijden
                                                                                                                                                           • trillingsvrije waterkoeling
                                                                                                                                                           • speciale software voor metingen en analyses
                                                                                                                                                                  • Versterkte camera's

                                                                                                                                                                     • MCP-beeldversterkersystemen op basis van MCP-camerasystemen voor toepassingen met korte sluitertijden

                                                                                                                                                                      De familie van MCP beeldversterkersystemen biedt extreem korte belichtings-/blindtijden tot 3 ns. Het juiste spectrale gedrag kan worden geselecteerd door het fotokathodemateriaal van de MCP-buis.

                                                                                                                                                                       • single-channel pco.dicam C1 UHS

                                                                                                                                                                       • Versterkte 16 bit sCMOS-camera met 16 bits

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C1 UHS is gebaseerd op de beproefde technologie van ons gevestigde pco.dicam C1-platform. Door gebruik te maken van 18 mm in plaats van 25 mm beeldversterkers, kunt u belichtingstijden van slechts 2,5 ns bereiken.

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C1 UHS is het eerste camerasysteem met 18 mm beeldversterkertechnologie dat het volledige vermogen van de sCMOS-sensor benut. Uniek is de optische koppeling van de ultrasnelle 18 mm beeldversterker aan de 16 bit sCMOS sensor via een efficiënte tandemlens. Enkelvoudige fotonen worden gedetecteerd met de kortste belichtingstijden met maximaal 143 fps bij een volledige resolutie van 2,3 MPixel.

                                                                                                                                                                        De 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS) garandeert u een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht. Met de nieuwste standaard van krachtige data-interfaces kunt u grote afstanden overbruggen via glasvezelkabel.

                                                                                                                                                                        • belichtingstijden: 2,5 ns - 1 s
                                                                                                                                                                        • 18 mm versterker
                                                                                                                                                                        • "ultrasnelle tandemlens" tussen beeldversterker & sCMOS-sensor
                                                                                                                                                                        • geïntensiveerde sCMOS-technologie
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixels
                                                                                                                                                                        • 143 fps bij volledige resolutie
                                                                                                                                                                        • dubbele sluiter met 300 ns interframetijd
                                                                                                                                                                        • verbeterde uitdoving ratio gating
                                                                                                                                                                        • 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                        • F-mount, C-mount, of EF-mount met Lens Control
                                                                                                                                                                        • Materiaal fotokathode: S20, GaAs, GaAsP (andere op aanvraag)
                                                                                                                                                                        • materiaal fosforscherm: P43, P46
                                                                                                                                                                       • single-channel pco.dicam C1 LT

                                                                                                                                                                       • Versterkte 16 bit sCMOS-camera met 16 bits

                                                                                                                                                                        Voor het geval dat uw toepassing niet de absolute technische grenzen van geïntensiveerde beeldvorming opzoekt, hebben wij de pco.dicam C1 LT ontwikkeld. Dit geïntensiveerde sCMOS-camerasysteem biedt u volledige toegang tot echte optische gated imaging.

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C1 LT is een budgetvriendelijk alternatief voor de standaard- en UHS-modellen. Tegelijkertijd is hij nog steeds gebaseerd op de bewezen technologie van het pco.dicam C1 platform. Aangepast aan de high-end modellen is de optische koppeling van de 18 mm beeldversterker met S20 fotokathode aan de 16 bit sCMOS sensor via een efficiënte tandemlens. Enkelvoudige fotonen worden gedetecteerd met belichtingstijden tot 51 ns met maximaal 120 fps bij volledige resolutie van 2,3 MPixel.

                                                                                                                                                                        De 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS) garandeert u een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht. Met de nieuwste standaard van krachtige data-interfaces kunt u grote afstanden overbruggen via glasvezelkabel.

                                                                                                                                                                        • belichtingstijden: 51 ns tot 1 s
                                                                                                                                                                        • 18 mm versterker
                                                                                                                                                                        • "ultra speed tandem lens" tussen beeldversterker & sCMOS sensor
                                                                                                                                                                        • geïntensiveerde sCMOS-technologie
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixels
                                                                                                                                                                        • 120 fps bij volledige resolutie
                                                                                                                                                                        • dubbele sluiter met 300 ns interframetijd
                                                                                                                                                                        • verbeterde uitdoving ratio gating
                                                                                                                                                                        • 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                        • F-mount, C-mount
                                                                                                                                                                        • materiaal fotokathode: S20
                                                                                                                                                                        • fosfor scherm materiaal: P43, P46
                                                                                                                                                                        • niet onderworpen aan uitvoervergunning
                                                                                                                                                                       • single-channel pco.dicam C1

                                                                                                                                                                       • Versterkte 16 bit sCMOS-camera met 16 bits

                                                                                                                                                                        Na meer dan 30 jaar ervaring met beeldintensieve camera's, zijn we trots om de nieuwe pco.dicam C1 te introduceren.

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C1 is het eerste camerasysteem met beeldversterkertechnologie dat het volledige vermogen van de sCMOS-sensor benut. Uniek is de optische aansluiting van de 25 mm beeldversterker met hoge resolutie op de 16-bits sCMOS-sensor via een efficiënte tandemlens. Individuele fotonen worden gedetecteerd met de kortste belichtingstijden.

                                                                                                                                                                        Camera Link HS garandeert een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht. De nieuwste standaard van krachtige data-interfaces maakt het mogelijk om lange afstanden te overbruggen via een glasvezelkabel.

                                                                                                                                                                        • Belichtingstijden: 4 ns - 1 s
                                                                                                                                                                        • 25 mm versterker
                                                                                                                                                                        • "ultrasnelle tandemlens" tussen beeldversterker & sCMOS-sensor
                                                                                                                                                                        • geïntensiveerde sCMOS-technologie
                                                                                                                                                                        • 2048 x 2048 pixels
                                                                                                                                                                        • 104 fps bij volledige resolutie
                                                                                                                                                                        • verbeterde extinctieverhouding gating
                                                                                                                                                                        • Camerakoppeling HS data-interface
                                                                                                                                                                        • F-montage, C-montage of EF-montage met lensregeling
                                                                                                                                                                        • fotokathodemateriaal: S20, GaAs, GaAsP (andere op aanvraag)
                                                                                                                                                                        • fosforzeefmateriaal: P43, P46
                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C8 UHS

                                                                                                                                                                       • 8-kanaals intensievere sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C8 UHS combineert 8 ultrasnelle 18 mm beeldversterkers van hoge kwaliteit in een volledig geïntegreerd 8-kanaals sCMOS-camerasysteem. Het licht van een enkele optische ingang wordt gelijkmatig verdeeld over 8 beeldversterkers met 2,5 ns kortste gating.

                                                                                                                                                                        Elk kanaal kan afzonderlijke fotonen detecteren met een volledige resolutie van 2,3 MPixel. Met nul ns interframingstijd komt dit overeen met een burst rate van 400.000.000 fps. Alle optische elementen voor bundelsplitsing en geleiding zijn overgenomen van het zeer succesvolle pco.dicam C4-ontwerp.

                                                                                                                                                                        Met een volledige resolutie van 2,3 MPixel hebt u een maximum van 1144 fps ter beschikking. Dit komt overeen met een aanhoudende beelddatasnelheid van 5,3 GByte/s. Om deze enorme datasnelheid in realtime te verzenden, kunt u de acht optische CLHS-poorten (80G-vezel) van de pco.dicam C8 gebruiken.

                                                                                                                                                                        Laat onze decennia van onderzoek en ontwikkeling in geïntensiveerde en sCMOS-cameratechnologie uw toepassing ten goede komen!

                                                                                                                                                                        • 8-kanaals geïntensiveerde sCMOS-camera
                                                                                                                                                                        • belichtingstijden tot 2,5 ns
                                                                                                                                                                        • 8 beelden in 20 ns
                                                                                                                                                                        • 16 beelden in 620 ns
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixel
                                                                                                                                                                        • 16 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • optische koppeling via ultrasnelle tandemlenzen
                                                                                                                                                                        • verbeterde extinctie ratio gating
                                                                                                                                                                        • 18 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • 50 ns trigger tot start belichting vertraging
                                                                                                                                                                        • tot 5,3 GByte/s met 8 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C8 LT

                                                                                                                                                                       • 8-kanaals intensievere sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        Voor het geval uw toepassing niet de absolute technische limieten in geïntensiveerde beeldvorming uitdaagt, hebben wij de pco.dicam C8 LT ontwikkeld. Dit geïntensiveerde sCMOS-camerasysteem biedt u volledige toegang tot echte optical gated imaging.

                                                                                                                                                                        Dit budgetvriendelijke alternatief voor de standaard- en UHS-modellen is gebaseerd op de beproefde technologie van het pco.dicam C4-platform. Het combineert acht 18 mm beeldversterkers van hoge kwaliteit in een volledig geïntegreerde 8-kanaals sCMOS-camera. Het licht van een enkele optische ingang wordt gelijkmatig verdeeld over 8 beeldversterkers met 51 ns kortste gating. Elk kanaal kan afzonderlijke fotonen detecteren met een volledige resolutie van 2,3 MPixel. Met nul ns interframingstijd komt dit overeen met een burst rate van 19.600.000 fps. Alle optische elementen voor bundelsplitsing en geleiding zijn overgenomen van het zeer succesvolle pco.dicam C4-ontwerp. 

                                                                                                                                                                        De 8 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS) garandeert u een ongecomprimeerde en veilige gegevensoverdracht, terwijl de Forward Error Correction algoritmes een maximum aan data-integriteit garanderen. Met de nieuwste standaard van krachtige data-interfaces kunt u lange afstanden overbruggen via glasvezelkabels.

                                                                                                                                                                        Laat onze decennia van onderzoek en ontwikkeling in geïntensiveerde en sCMOS-cameratechnologie uw toepassing ten goede komen!

                                                                                                                                                                        • 8-kanaals geïntensiveerde sCMOS-camera
                                                                                                                                                                        • belichtingstijden tot 51 ns
                                                                                                                                                                        • 8 beelden in 408 ns
                                                                                                                                                                        • 16 beelden in 960 ns
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixel
                                                                                                                                                                        • 16 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • optische koppeling via ultrasnelle tandemlenzen
                                                                                                                                                                        • verbeterde extinctie ratio gating
                                                                                                                                                                        • 18 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • triggervertraging van 50 ns tot start belichting
                                                                                                                                                                        • 8 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                        • niet onderhevig aan exportvergunningen
                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C4 UHS

                                                                                                                                                                       • 4-kanaals intensievere sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        Vier ultrasnelle 18 mm beeldversterkers van hoge kwaliteit in een volledig geïntegreerde 4-kanaals sCMOS-camera: De pco.dicam C4 UHS verdeelt het invallende licht van een enkele optische ingang gelijkmatig over de 4 afzonderlijke kanalen. Elk van hen kan afzonderlijke fotonen detecteren met 2,5 ns kortste belichtingstijd en tot 143 fps bij volledige resolutie van 2,3 MPixel. 

                                                                                                                                                                        Met het pco.dicam C4 UHS ultra-speed camerasysteem maakt u ten volle gebruik van de unieke geïntensiveerde 16 bit sCMOS-mogelijkheden. De hoogwaardige tandemlenssystemen verzekeren u van een efficiënte en verliesvrije opname van de output van de 18 mm beeldversterkers, volledig vrij van artefacten.

                                                                                                                                                                        De 4 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS) garandeert u een ongecomprimeerde en robuuste gegevensoverdracht tot 2,6 GByte/s. Met de nieuwste standaard van krachtige data-interfaces kunt u grote afstanden overbruggen via glasvezelkabel. Voorwaartse foutcorrectie-algoritmen zorgen voor een maximale gegevensintegriteit.

                                                                                                                                                                        • 4-kanaals versterkte sCMOS camera
                                                                                                                                                                        • belichtingstijden tot 2,5 ns
                                                                                                                                                                        • 4 beelden in 10 ns, 8 beelden in 580 ns
                                                                                                                                                                        • 16 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixels
                                                                                                                                                                        • optische koppeling via ultrasnelle tandemlenzen
                                                                                                                                                                        • verbeterde uitdoving ratio gating
                                                                                                                                                                        • 18 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • triggervertraging van 45 ns tot start belichting
                                                                                                                                                                        • tot 2,6 GByte/s met 4 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C4 LT

                                                                                                                                                                       • 4-kanaals beeldversterker sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        Voor het geval uw toepassing niet de absolute technische limieten in geïntensiveerde beeldvorming uitdaagt, hebben wij de pco.dicam C4 LT ontwikkeld. Dit geïntensiveerd sCMOS camerasysteem biedt u volledige toegang tot echte optical gated imaging.

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C4 LT is een budgetvriendelijk alternatief voor de standaard en UHS modellen. Tegelijkertijd is hij nog steeds gebaseerd op de bewezen technologie van het pco.dicam C4-platform.
                                                                                                                                                                        Zijn hoogwaardig tandemlenssysteem verdeelt het invallende licht van één optische ingang gelijkmatig over de 4 individuele kanalen - volledig vrij van artefacten. Elk kanaal kan afzonderlijke fotonen detecteren met 51 ns kortste belichtingstijd en tot 30 fps bij volledige 2,3 MPixel resolutie. 

                                                                                                                                                                        De 4 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS) garandeert u een ongecomprimeerde en veilige data-overdracht, terwijl de Forward Error Correction algoritmes zorgen voor een maximale data-integriteit. Met de nieuwste standaard van krachtige data-interfaces kunt u lange afstanden overbruggen via glasvezelkabels.

                                                                                                                                                                        • 4-kanaals versterkte sCMOS camera
                                                                                                                                                                        • belichtingstijden tot 51 ns
                                                                                                                                                                        • 4 beelden in 204 ns, 8 beelden in 690 ns
                                                                                                                                                                        • 16-bits dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • 1504 x 1504 pixel
                                                                                                                                                                        • optische koppeling via ultrasnelle tandemlenzen
                                                                                                                                                                        • verbeterde extinctie ratio gating
                                                                                                                                                                        • 18 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • triggervertraging van 45 ns tot start belichting
                                                                                                                                                                        • 4 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)
                                                                                                                                                                        • niet onderhevig aan exportvergunningen
                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C4

                                                                                                                                                                       • 4-kanaals beeldversterker sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        Vier hoge-resolutie beeldversterkers in een volledig geïntegreerde 4-kanaals sCMOS-camera: De pco.dicam C4 verdeelt het invallende licht gelijkmatig van een enkele optische ingang over meerdere modules. Je kunt zelfs zeer weinig fotonen detecteren met een resolutie in het nanosecondebereik.

                                                                                                                                                                        Profiteer van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling op het gebied van sCMOS en geïntensiveerde cameratechnologie!

                                                                                                                                                                        De pco.dicam C4 is het eerste ultrasnelle camerasysteem dat optimaal gebruik maakt van de unieke mogelijkheden van de geïntensiveerde 16-bit sCMOS-technologie. De hoogwaardige tandemlens systemen zorgen voor een efficiënte en verliesvrije opname van de output van 25 mm beeldversterkers - vrij van artefacten.

                                                                                                                                                                        Camera Link HS garandeert een ongecomprimeerde en robuuste gegevensoverdracht van maximaal 3,4 GByte / s. De nieuwste standaard van hoogwaardige data-interfaces voor wetenschappelijke camera's maakt het mogelijk om lange afstanden over glasvezelkabels te overbruggen. De algoritmen voor foutcorrectie naar voren zorgen voor maximale gegevensintegriteit.

                                                                                                                                                                        • 4-kanaals beeldversterkercamera
                                                                                                                                                                        • 16 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • Blootstellingstijden vanaf 4 ns
                                                                                                                                                                        • 25 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • tot 3,4 GByte/s met camerakoppeling HS interface

                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                       • multi-channel pco.dicam C8

                                                                                                                                                                       • 8-kanaals intensievere sCMOS-camera

                                                                                                                                                                        We ontwikkelden het pco.dicam C8-camerasysteem als logische volgende stap om de lengte van de beeldvolgorde van de beproefde pco.dicam C4 te vergroten. 

                                                                                                                                                                        Het licht van een enkele optische ingang wordt gelijkmatig verdeeld over 8 beeldversterkers, elk met een 25 mm (optioneel: 18 mm) diameter en 4 ns kortste gating. Met nul ns interramingstijd komt dit overeen met een barstsnelheid van 250.000.000 fps. Alle optische elementen die voor de bundelsplitsing en -geleiding worden ingezet, zijn overgenomen uit het zeer succesvolle pco.dicam C4-ontwerp. 

                                                                                                                                                                        Elke beeldversterker wordt uitgelezen door een speciale tandemlens gekoppeld aan een 4,2 MPix sCMOS-sensor met 16 bit dynamiek. Een maximum van 848 fps @ volledige 4.2 MPix resolutie is beschikbaar. Dit komt overeen met 6,8 GByte/s duurzame beelddatasnelheid. Om deze enorme beelddatasnelheid in real time over te brengen, maakt de pco.dicam C8 gebruik van 8 optische CLHS-poorten (80G-vezel).

                                                                                                                                                                        • 8-kanaals intensievere sCMOS-camera
                                                                                                                                                                        • 16 bit dynamisch bereik
                                                                                                                                                                        • 2048 x 2048 pixel
                                                                                                                                                                        • 8 beelden in 32 ns
                                                                                                                                                                        • 16 beelden in minder dan 1 µs
                                                                                                                                                                        • dubbele sluiterstand met 300 ns interruptietijd
                                                                                                                                                                        • optische koppeling via een ultrasnelle tandemlens
                                                                                                                                                                        • belichtingstijden tot 4 ns
                                                                                                                                                                        • verbeterde extinctieverhouding gating
                                                                                                                                                                        • 25 mm beeldversterker
                                                                                                                                                                        • 50 ns triggeren om de blootstelling te vertragen
                                                                                                                                                                        • tot 6,8 GByte/s met 8 x 10G glasvezel data-interface (Camera Link HS)